URL: www.kinderboerderijnieuweschans.nl/?Vrijwilligers_en_bestuur

Vrijwilligers en bestuur

Bij het hertenkamp in Bad Nieuweschans werken vrijwilligers en bestuur nauw samen.

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

Janske Bleeker, Èla Heikens, Henk de Jonge, Leo Medema, Arjan Seijgers (voorzitter / beheerder), Steven van Keulen (penningmeester). Er is één vacature voor secretaris. U kunt ons het beste bereiken per e-mail: kinderboerderijnieuweschans@gmail.nl

Het belangrijkste is het voeren van de dieren, daarbij letten we goed op hun gezondheid, goede hygiëne is belangrijk. Gebouwen, stallen en terrein moeten schoongehouden worden. Er wordt er heel wat geklust, iedereen draagt op eigen wijze bij aan het wel en wee op de kinderboerderij.

Door de verschillende acties, de wenskaarten, kerstkaarten, het rad van avontuur, de markten en bijdragen van donateurs en sponsoren, zorgen vrijwilligers ervoor, dat de dieren en het terrein van de boerderij goed verzorgd zijn.
In 2017/2018 sparen we voor een overkapping van het terras, extra onderhoud aan de kozijnen en de bestrating. Donateurs en andere sponsoren zijn altijd welkom.
Ons banknummer is NL38 RABO 0357 7763 05. 

Vrijwilligers zijn altijd welkom, voor klussen of ook voor het helpen bij het voeren door de week of in de weekenden. Contactpersoon is Arjan Seijgers.
Ons bezoekadres is Langakkerschans 20b, 9693 AV Bad Nieuweschans.